Лабораторне обладнання

Виробники

Лабораторне обладнання

Лабораторне обладнання МІКРОТЕХ®- різноманітні інструменти та спорядження, яке використовується вченими, що працюють в лабораторії для виконання експерименту або здійснення вимірювань. Лабораторне обладнання МІКРОТЕХ® підрозділяється на загальнолабораторне, вимірювальне, спеціалізоване, випробувальне та аналітичне. Нижче запропоновано різноманіт...

Лабораторне обладнання МІКРОТЕХ®- різноманітні інструменти та спорядження, яке використовується вченими, що працюють в лабораторії для виконання експерименту або здійснення вимірювань. Лабораторне обладнання МІКРОТЕХ® підрозділяється на загальнолабораторне, вимірювальне, спеціалізоване, випробувальне та аналітичне. Нижче запропоновано різноманітне вимірювальне обладнання для лабораторій від МІКРОТЕХ®.

 

З 2005 року розпочато серійне виробництво європейського асортименту лабораторного обладнання в системі якості ISO 9001:2000 (з 2010 року - переакредитація ISO 9001:2008).

Докладніше

Лабораторне обладнання Товарів у наявності: 139

Підкатегорії

  • Зразкові засоби вимірювання, міри довжини...

    МІКРОТЕХ пропонує зразкові засоби вимірювання для оснащення метрологичних лабораторій:
    - набори мер довжини КМД виробництва МІКРОТЕХ. TRC, FMS Steinmeyer, Koba, FerTer, Mahr.
    - калібри - кільця й пробки гладкі резинові трубного виробництва TRC
    - міри циліндричні валики виробництва TRC
    - дротики разных диаметров

  • Мікроскопи, оптичні прилади
    МІКРОТЕХ пропонує в Україні цифрові відео-мікроскопи Sylvac, Mahr, Baty, що поставляються з програмним забезпеченням Aberlink або Sylvac для порівняння та роботи з CAD моделями. Доступні моторизовані відеомікроскопи з автоматичними режимами роботи та контактним кромпошукачем для покращення точності вимірів.
    Також пропонуються оптичні мікроскопи Mahr (Німеччина).
    Підприємство МІКРОТЕХ на базі виробничого цеху точної механіки й оптики здійснює складання металографічних мікроскопів (стаціонарних лабораторних або польових)
    Всі металографічні мікроскопи МІКРОТЕХ можуть бути оснащені цифровими камерами до 38 мегапікселів з аналітичним програмним забезпеченням для проведення аналізу зображення , рассчетов і протоколювання отриманої інформації. Кожен тип мікроскопів має переносну версію для роботи в польових умовах, або в цеху. 
    МІКРОТЕХ завжди має в наявність більш 20 видів мікроскопів і широкий вибір аксесуарів для модернізації та ремонтів мікроскопів. 
  • 3D Вимiрювання
    МІКРОТЕХ робить складні 3D вимірювання простими та бюджетними завдяки співпраці з найбільшим британським виробником координатно-вимірювальних машин Aberlink та швейцарським виробником вимірювальних рук Trimos.

    Основними перевагами координатно-вимірювальних машин (КВМ) Aberlink є інтуїтивне програмне забезпечення, доступна ціна (від 19700 євро), вимірювальна голівка та набір щупів Renishaw, промисловий ПК та англійське програмне забезпечення вже у базовій вартості координатно - вимірювальної машини. МІКРОТЕХ надає гарантію, сервісне обслуговування та навчання.
    Також Aberlink має серію компактних автоматичних безкомпресорних машин Xtreme що легко можуть бути переміщенні між цехами та лабораторіями на виробництві.

    3D вимірювальні руки Trmos (до 9 метрів) також використовують інтуїтивне програмне забезпечення від Aberlink. Використовуються для швидкого та точного вимірювання крупногабаритних деталей в цехових умовах.

    В МІКРОТЕХ у наявності завжди усі типи координатно вимірювальних машин та 3D рук. Запрошуємо з Вашими деталями на пробні БЕЗКОШТОВНІ вимірювання.
  • Зліпочна маса для неруйнівного контролю
  • Твердоміри
    Твердість - властивість матеріалу, що характеризує опір місцевої пластичної деформації
    виникає при заглибленні в цей матеріал більш твердого тіла (індентора).
          Твердість вимірюється, твердомірами які класифікуються стандартами (ISO і ASTM)
    щодо методів визначення показання твердості:
          1. ТВЕРДОМІРИ РОКВЕЛЛА при вимірюванні твердості вимірюють залишкове
    збільшення глибини накінечника після зняття навантаження:
             - за шкалою HRА - контроль надтвердих сплавів індентором «алмазний конус»,
             - за шкалою HRВ - контроль матеріалів середньої твердості індентором «сталева
    кулька»,
             - за шкалою HRС - контроль загартованих і відпущених деталей, індентором
    «алмазний конус».
          2. ТВЕРДОМІРИ БРІНЕЛЛЯ (шкали НВ, НВW) по діаметру відбитка контролюють
    твердість незагартованої сталі, чавуну, кольорових металів, м'яких підшипникових сплавів
    за допомогою сталевої твердосплавної кульки діаметром від 1,0 до 10,0 мм.
          3. ТВЕРДОМІРИ ВІККЕРСА (шкала HV) по діагоналі відбитка алмазної піраміди
    контролюють твердість дрібних виробів, тонких матеріалів, покриттів та плівок.
          4. ТВЕРДОМІРИ ШОРА (шкала HSD) по висоті відскоку бойка визначають твердість
    прокатних валків, по заглибленю індентора в поверхню матеріалу твердомір Шора
    (шкали HА, HD, HC) визначає твердість гуми, полімерів і пористих матеріалів.
          5. ПОРТАТИВНІ ТВЕРДОМІРИ вимірюють твердість чорних, кольорових металів,
    нержавіючої і низьколегованої сталей, прямим методом за шкалою Лііба (HL) з
    перетворенням значення твердості в значення відповідним стандартним шкалам Роквелла
    (HR), Бринелля (НВ), Віккерса (HV) та Шора ( HSD).
         Ви можете проводити калібрування в акредитованій НААУ лабораторії
    «МІКРОТЕХ» у відповідністі з вимогами стандарту ISO 17025-17, при цьому «МІКРОТЕХ»
    виконує сервіс і ремонт твердомірів з подальшим їх калібруванням.
  • Довгоміри

    Довжиноміри виробництва МІКРОТЕХ, FMS Steimeyer, Sylvac, Trimos и Mahr діапазоном до 12000 мм та діскретністю 1, 0,1, 0,01, 0,001 или 0,0001мм. Усі довжиноміри проходять метрологічний контроль в акредитованій ISO17025 метрологічній лабораторії МІКРОТЕХ та мають офіційну гарантію.

    - метрологічний контроль, гарантія - 12 місяців

    - техн.підтримка, післягарантійний сервіс

  • Динамометрія

    Ключі моментні (динамометричні) МІКРОТЕХ®, призначені для вимірювання та контролю крутного моменту сили при затягуванні, як правих, так і лівих різьбових з'єднань.

    Ключі моментні шкальні, призначені для вимірювання крутного моменту сили, випускаються зі стрілочної (КМДІ) і цифровий (КМДЦ) індикацією.

    Ключі КМДІ відрізняє досить висока точність для даного типу ключів і можливість фіксації вимірювання після зняття навантаження.

    Ключі КМДЦ є високоточними приладами, які, крім основного призначення, можуть використовуватися в складі еталонних вимірювальних комплексах другого розряду. Дані ключі мають можливість роботи в режимі сигналізації досягнення необхідного значення крутного моменту сили, а також стандартний інтерфейс RS-232 для зв'язку з ПК.

    Ключі моментні граничні МІКРОТЕХ® (КМДП), призначені для контролю крутного моменту сили при затягуванні різьбових з'єднань з правою різьбою. Відлік крутного моменту сили  встановлюється за ноніусом, нанесеному на барабан рукоятки ключа. Ключі відрізняє підвищена точність (до 5%), а також простота експлуатації та ремонтнопригодность.

  • Контур та шорсткість
    Пристрої для вимірювання контурів та шорсткостей поверхонь виробництва МІКРОТЕХ, Accretech, SM-instruments та Mahr. Усі пристрої для вимірювання контурів та шорсткостей поверхонь проходять метрологічний контроль в акредитованій ISO17025 метрологічній лабораторії МІКРОТЕХ та мають офіційну гарантію
    • Зразки шорсткості МІКРОТЕХ для візуальної оцінки шорсткості поверхонь
    • Профілометри-профілографи серії HANDYSURF та SURFCOM TOUCH виробництва ACCRETECH (Японія)
    • Лабораторні та портативні Профілометри-профілографи серії MarSurf виробництва Mahr (Німеччина)
    • Стаціонарні профіломіри Surfcom Nex для вимірювання профилю та шорсткості виробництва ACCRETECH (Японія)
    • Стаціонарні профіломіри  MarSurf  для вимірювання профилю та шорсткості виробництва виробництва Mahr (Німеччина)
    • Безконтактні нано-профілометри Trimos (Швейцарія)

    Вимірювальний модуль лабораторного профілометр-профілографа може дооснащуватись спеціальними щупами для вимірювання канавок, важкодоступних отворів, і т.д.
    Усі профілометри-профілографи та вимірювачі профілю проходять 100% метрологічний контроль в акредитованій ISO 17025 метрологічній лабораторії МІКРОТЕХ. 
    МІКРОТЕХ забезпечує гарантію та післягарнтійний сервіс
  • Калібрувальні стенди

    Калібрувальні стенди виробництва МІКРОТЕХ, FMS Steimeyer та Sylvac діапазоном до 1000 мм та дискретністю 0,1, 0,01 або 0,0001мм. Усі калібрувальні стенди проходять метрологічний контроль в акредитованій ISO17025 метрологічній лабораторії МІКРОТЕХ та мають офіційну гарантію
    Індикаторні стнеди діляться на ручні, напів-автоматичні і автоматичні з системою оптичного контролю індикатора. Дискретність стенду може досягати 0,01 мікрона. МІКРОТЕХ під замовлення виробляє спеціалізовані стенди для контролю геометричних параметрів керамічної плитки і кам'яних слябів, макропрофіля.

  • Обладнання для металографії

    Металографією називають метод дослідження і контролю металів, підготовка і вивчення будови структури шліф  шліфу в металографичном  мікроскопе. Структуру досліджуваного зразка виявляють за допомогою травлення, або зрізу, шлифуванням и поліруванням зразка. Пробопідготовка є одним з перших етапів для проведення металографії і вкрай важлива в металографії. Якісне проведення пробопідготовки в результаті надасть позитивний ефект на кінцеві результати металографії. Від якості устаткування для пробопідготовки залежить дуже багато чого, наприклад, повторюваність властивостей матеріалів від проби до пробі.

    Металографичні установи МІКРОТЕХ® для шліфування й полірування шліфом призначені для шліфування й полірування зразків при проведенні металографічних досліджень.

    Установки для різання зразків призначені для різання зразків при проведенні металографічних досліджень.

  • Биттєміри, кругломіри, дліноміри
  • Шкали, цифрові зчитувальні блоки

    Для модернізації старих верстатів, мікроскопів, ИЗМ застосовуються шкали лінійні WTA і WTВ, які є лінійними перетворювачами механічних переміщень в електричний сигнал. Чутливий елемент фіксує взаємне переміщення рухомої і нерухомої частин шкали.

    Показання, переданими шкалами відображаються за допомогою цифрових зчитувальних блоків WE-6800 і WE-100. Інформація з цифрових зчитувальних блоків може передаватися на ПК.

    МІКРОТЕХ® за бажанням замовника виробляє установку БЦІ і лінійних шкал, державну атестацію (при необхідності).

    Ви можете завантажити БЮЛЕТЕНЬ ІНСТРУМЕНТАЛЬЩИКА: МОДЕРНИЗАЦІЯ МІКРОТЕХ®

  • Щупи та дисплеї
  • Спеціальне вимірювальне обладнання
    Спеціальне вимірювальне обладнання виробництва МІКРОТЕХ. Усе спеціальне вимірювальне обладнання проходе метрологічний контроль в акредитованій ISO17025 метрологічній лабораторії МІКРОТЕХ та має офіційну гарантію.
    • стенд для контролю розмірів плитки 
    • стенд для вимірювання прямолінійності труб
    • стенди контролю пляшок
    • стенд для контролю 2D макропрофілю
    Стенди оснащені точною комп'ютерізірованою вимірювальною системою з безпроводною передачею даних.
  • Повірочні лінійки і плити

     

    Відхилення форми - це відхилення реальної поверхні від геометричної або номінальної. Шорсткість поверхні при цьому не враховується.

    Для визначення відхилення форми плоских поверхонь найчастіше застосовують механічний метод, при якому використовують наступні ЗВТ: - лінійки перевірочні ШП, ШД, ШМ, УТ (прямокутні, двотаврові, містки, тригранні) зі сталі та граніту розмірами до 8000 мм кл. 0, 1 і 2; - Плити перевірочні, гранітні і сталеві, розмірами до 6000 мм кл.00, 0 і 1; - Лінійки лекальні ЛД, ЛТ, ЛЧ (з двостороннім скосом, тригранні, чотиригранні) кл.00, 0 і 1; - Прецизійні оттискная-зліпкові матеріали.

    Харківський Мікротех ® виробляє найбільш повний в Європі асортимент лінійок і плит повірочних (в т.ч. полегшених і гранітних) у системі якості ISO9001: 2008 по абсолютно найкращою ціною завдяки харківської шліфовці і калібруванню