Дом

Виробники

Дом Товарів у наявності: 564

Підкатегорії

  • Вимірювач (ЗВТ)

    Геометричний вимірювач - інструмент для точних вимірювань розмірів деталей (зовнішніх, внутришніх, глибин, уступів, радіусів та інших). За короткий час цифровий вимірювальний інструмент отримав широке застосування, оскільки індикація результатів вимірювань проводиться в цифровому вигляді, який більш зручний для сприйняття показань інструменту. Більшість цифрових приладів мають можливість зв'язку з комп'ютером по інтерфейсах RS-232, USB або Bluetooth, при цьому результати вимірювань математично обробляються, записуються і зберігаються в пам'яті комп'ютера.

    Цифровий вимірювач успішно застосовуються при автоматизації технологічних процесів, при масових вимірах партій деталей.

    Цифровий вимірювач дозволяє істотно підвищити ефективність і продуктивність вимірювань, забезпечує зручність обробки та зберігання інформації, усуваються похибки вимірювань, що виникають із-за суб'єктивних впливів персоналу (паралакс, втома, помилки і т.д.).



  • Лабораторне обладнання

    Лабораторне обладнання МІКРОТЕХ®- різноманітні інструменти та спорядження, яке використовується вченими, що працюють в лабораторії для виконання експерименту або здійснення вимірювань. Лабораторне обладнання МІКРОТЕХ® підрозділяється на загальнолабораторне, вимірювальне, спеціалізоване, випробувальне та аналітичне. Нижче запропоновано різноманітне вимірювальне обладнання для лабораторій від МІКРОТЕХ®.

     

    З 2005 року розпочато серійне виробництво європейського асортименту лабораторного обладнання в системі якості ISO 9001:2000 (з 2010 року - переакредитація ISO 9001:2008).

  • Різальний інструмент
    МІКРОТЕХ представляє в Україні італійський ріжучий інструмент NUI Europa з Генуї. Виробник виготовляє широкий асортимент стандартизованого інструменту з високоякісних сталей (в т.ч. з вмістом кобальту) і твердого сплаву з різними видами покриття. Також можливе виготовлення під замовлення спеціального ріжучого інструменту.
  • Устаткування

    Харківський МІКРОТЕХ® випускає 225 типорозмірів оснащення за технологією великовузлового складання в системі якості ISO 9001:2015 BVQI (сертифікат «Бюро Верітас» № 225709) з забезпечення високих вимог європейського стандарту якості.
    Усе оснащення МІКРОТЕХ® можливо розділити на основні групи:

    • патрони токарні;
    • патрони цангові;
    • центри обертання, верстатні;
    • лещата слюсарні;
    • лещата верстатні;
    • поворотні столи і платформи;
    • універсальні ділильні головки;
    • плити електромагнітні.

    Переважна частина оснащення Мікротех ® відповідає класу "А" (особливо висока точність) і "П" (підвищена точність).

  • Сервіс

    Сервіс та ремонт лінійно-кутового вимірювачу, твердомірів, динамометрів, ключів моментних практично від усіх виробників (МІКРОТЕХ, Mitutoyo, Mahr, Tesa, Silvac, Kafer, Kroeplin, Steinmeyer, Baty, Чиз, Стиз, IDF, Alpa, Filetta, Starrett, Vogel) у сервісному центрі МІКРОТЕХ зі 100% метрологічним контролем у акредитованій за ISO17025 лабораторії МІКРОТЕХ.

    3D контроль Ваших корпусних деталей на сертифікованих автоматичних координатно-вимірювальних машинах «Aberlink» (Великобританія).

    2D контроль Ваших пласких деталей на сертифікованому автоматичному відео-проекторі «Aberlink» (Великобританія).

    1D контроль окремих розмірів Ваших деталей за допомогою сертифікованих субмікронних важільних скоб «Steinmeyer» (Німеччина), субмікронних індикаторів «Sylvac» (Швейцарія), субмікронних мікрометрів «МІКРОТЕХ» (Україна).