Виробники

3D Вимiрювання
МІКРОТЕХ робить складні 3D вимірювання простими та бюджетними завдяки співпраці з найбільшим британським виробником координатно-вимірювальних машин Aberlink та швейцарським виробником вимірювальних рук Trimos.

Основними перевагами координатно-вимірювальних машин (КВМ) Aberlink є інтуїтивне програмне забезпечення, доступна ціна (від 19700 євро), в...
МІКРОТЕХ робить складні 3D вимірювання простими та бюджетними завдяки співпраці з найбільшим британським виробником координатно-вимірювальних машин Aberlink та швейцарським виробником вимірювальних рук Trimos.

Основними перевагами координатно-вимірювальних машин (КВМ) Aberlink є інтуїтивне програмне забезпечення, доступна ціна (від 19700 євро), вимірювальна голівка та набір щупів Renishaw, промисловий ПК та англійське програмне забезпечення вже у базовій вартості координатно - вимірювальної машини. МІКРОТЕХ надає гарантію, сервісне обслуговування та навчання.
Також Aberlink має серію компактних автоматичних безкомпресорних машин Xtreme що легко можуть бути переміщенні між цехами та лабораторіями на виробництві.

3D вимірювальні руки Trmos (до 9 метрів) також використовують інтуїтивне програмне забезпечення від Aberlink. Використовуються для швидкого та точного вимірювання крупногабаритних деталей в цехових умовах.

В МІКРОТЕХ у наявності завжди усі типи координатно вимірювальних машин та 3D рук. Запрошуємо з Вашими деталями на пробні БЕЗКОШТОВНІ вимірювання.
Докладніше

3D Вимiрювання  Товарів у наявності: 22

Підкатегорії

  • Координатно-вимірювальні машини

    Координатно-вимірювальні машини виробництва Aberlink, Trimos та Fratelli Rotondi дискретністю 0,5, 0.1 або 0,04мм та швидкістю роботи до 1020 мм/сек. Усі координатно-вимірювальні машини проходять метрологічний контроль в акредитованій ISO17025 метрологічній лабораторії МІКРОТЕХ та мають офіційну гарантію

    - метрологічний контроль, гарантія - 12 місяців

    - техн.підтримка, післягарантійний сервіс

  • Вимірювальні руки

    Вимірювальні руки виробництва Trimos діапазоном до 9000 мм та похибкою від 0,1 до 0,015мм. Усі вимірювальні руки проходять метрологічний контроль в акредетованій ISO17025 метрологічній лабораторії МІКРОТЕХ та мають офіційну гарантію

    - метрологічний контроль, гарантія – 12 місяців

    - тех.підтримка, післягарантійний сервіс

  • Вимірювальні голівки та щупи до КВМ

    Вимірювальні головки для КВМ виробництва Renishaw діапазоном до 450 мм та ручною, автоматичною або механічною індексацією положення. Усі вимірювальні головки проходять метрологічний контроль в акредетованій ISO17025 метрологічній лабораторії МІКРОТЕХ та мають офіційну гарантію

    - метрологічний контроль, гарантія - 12 місяців

    - техн.підтримка, післягарантійний сервіс

  • Програмне забезпечення для 3D вимірювання...
  • 3D оптичні сканери

    МІКРОТЕХ екслюзивний дистрибʼютор професійних 3D сканерів Creaform в Україні.
    Представляє всі серії сканерів Creafrom: Silver, Black, GoScan, MetraScan, програмне забезпечення.
    3D сканери Creaform завжди в наявності в демо-залах МІКРОТЕХ в Києві або Харкові.
    Послуги вимірювання Ваших деталей та побудови 3D моделей. Телефонуйте у наш відділ продажів для демонстрації.