Каталог

Включено фільтри:
    Дискретність відліку ,мм
    Цифрова індикація
    Аналогова індикація
    Комп'ютерна індикація
    Індикація

    Виробники

    Нутроміри мікрометричні 3-х точкові

    Нутроміри мікрометричні 3-х точкові виробництва МІКРОТЕХ, Kroeplin, Mahr та Sylvac діапазонами до 1000 мм та дискретністю  0,005, 0,001 або 0,0001мм.
    Всі нутроміри мікрометричні 3-х точкові проходять метрологічний контроль в акредитованій ISO17025 метрологічній лабораторії МІКРОТЕХ та мають офіційну гарантію.

    Процес вимірювання внутрішніх діаме...

    Нутроміри мікрометричні 3-х точкові виробництва МІКРОТЕХ, Kroeplin, Mahr та Sylvac діапазонами до 1000 мм та дискретністю  0,005, 0,001 або 0,0001мм.
    Всі нутроміри мікрометричні 3-х точкові проходять метрологічний контроль в акредитованій ISO17025 метрологічній лабораторії МІКРОТЕХ та мають офіційну гарантію.

    Процес вимірювання внутрішніх діаметрів набагато складніше, ніж зовнішніх. Застосування надійного і якісного інструменту спростить завдання технічного персоналу і прискорить виробничий процес.

    Для вимірювання внутрішніх діаметрів циліндрів, втулок, скрізних та глухих отворів з високою точністю використовують триточкові нутроміри.

    Нутроміри застосовують в сфері інструментального та машинобудівного виробництва, автосервісах, механоскладальних цехах, наприклад, для виміру циліндрів двигуна.

    Принцип дії нутромірів заснований на перетворенні взаємного переміщення вимірювальних щупів нутроміра, розташованих під кутом 120 º, в значення внутрішнього діаметра деталі.

      По конструкції відлікового пристрою відрізняють нониусні (НМТ) і цифрові (НМТЦ) модифікації триточкових нутромірів.

    Відлік показань для ноніусних нутромірів здійснюється за шкалами стебла і барабана мікрометричного гвинта, для нутромірів цифрових за допомогою цифрового відлікового пристрою.

    Широкий діапазон вимірювань нутромірів дозволяє вимірювати отвори розміром від 2 мм до 1000 мм.

    Сучасні цифрові нутроміри з дискретністю відліку 0,0001 мм дозволяють вимірювати отвори в важкодоступних місцях на глибині до 3000 мм з високою точністю.

    Точність вимірювання даними нутромірами, в порівнянні з двоточковими типу НМ, індикаторними типу НИ і НИЦ досягається за рахунок трехточечного контакту з контуром вимірюваної області.

    Перевага контакту за трьома напрямками - самоцентруючая і самовиравнююча система нутроміра, що дозволяє виключити суб'єктивні похибки.

    Конструкція нутроміра забезпечує центрування в будь-якому отворі, циліндрі або трубі автоматично, що виключає необхідність центрування нутроміра вручну.

    У комплект нутроміра входить установче кільце для початкової установки нутроміра на розмір кільця.

    Перевага цифрових версій полягає в тому, що нутромір простий у використанні. Не потрібно знати складну систему відліків за шкалою з ноніусом, а результати вимірювань відображаються безпосередньо на дисплеї. Завдяки цьому прискорюється зчитування даних вимірювання, і як наслідок, сам робочий процес.

    Завдяки наявності в сучасних нутроміри спеціального інтерфейсу обміну даними результати вимірювань можуть бути передані на зовнішній пристрій для подальшої обробки.

    Нутроміри триточкові Українського та імпортного виробництва (SYLVAC, DIN) випускаються з характеристиками, відповідними ТУ, стандартам підприємства - виробника та іншим чинним НД.

    При необхідності нутроміри триточкові можуть бути відремонтовані, відновлені кваліфікованими фахівцями підприємств з наступним калібруванням по ДСТУ ISO / IEC 17025 та видачею сертифікату калібрування в акредитованій лабораторії.

    Докладніше

    Нутроміри мікрометричні 3-х точкові Товарів у наявності: 177

    на сторінку
    Показані 121 - 144 із 177 пунктів
    Показані 121 - 144 із 177 пунктів